Fest & evenemang

Hur lyxigt är det inte att arrangera en privat fest i en av de finaste stadsdelarna i Malmö? Det går att ordna på AnXet. Låt dunket från musiken ljuda ut i natten tills lamporna släcks kl 01:00. En bar finns att tillstå, plats för dans och vill man servera mat så finns det utrymme för både sittande matgäster och mingel. Säg vad du vill ha, vi levererar! Är ni kanske ett slutet sällskap som vill ordna Mozart- eller visafton? Då är våra lokaler mer än lämpliga för ändamålet. En scen med både ljus och ljud finns tillgänglig. Gästsångare och musiker är hjärtligt välkomna att uppträda. Kanske lite bubbel i entrén och ett par snittar att bjuda på skulle passa gästerna? Inga problem. AnXet har varit med förr. Varför inte starta upp en jazzklubb? Här är det bokstavligen så högt i tak att allt från schlager till heavy metal funkar för den som vill stå för arrangemanget. Bara fantasin sätter gränserna för vad som går att åstadkomma.

Visning av produkter är både viktigt för företagaren och populärt bland besökande. Våra ljusa och rymliga lokaler passar fint för arrangemang av mässor, föreläsningar och liknande tillställningar. Med hjälp av vår storbildsskärm på 4×2 meter och Bose ljudanläggning kan du göra dig både hörd och sedd ordentligt i folkvimlet.

AnXet ligger lättillgängligt i Dockan i Malmö med parkeringsmöjligheter runt hörnet samt Centralstationen mindre än en kvarts promenad från hamnområdet. Offentlig tillställning eller för inbjudna gäster, AnXet är platsen där du vill vara. Kanske är det dags att anordna företagsfest för medarbetare och kunder. Under åren har vi arrangerat företagsfester med den finaste maten och underhållning i världsklass.

Naturligtvis fungerar det med mindre sammankomster och mer blygsamma arrangemang. Säg bara till så sätter vi ihop ett program som passar just Ert företag. Vi har en mingelkapacitet på upp till 550 personer dvs en av de största lokalerna i Malmö för ändamålet och vi hjälper Er mer än gärna till en lyckad happening.

Välkomna säger vi på AnXet!

Kontakta oss